ул. Москва 12
Карнобат,
България
26.9803527
42.6511052
UserLikes
Име: КАРИНА
Адрес: Карнобат, ул. Москва 12
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.carina.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Облекла
Дейност:

Производство на мъжки ризи

Ключови думи: мъжки ризи, ризи, мъжка риза, риза, ризи карина

За нас

Да задоволим стремежа на мъжа да бъде елегантен по всяко време, да предизвикаме потребността да бъде привлекателен и желан - в това се заключава фирмената философия на марката „Карина”. Традицията нашите ризи да поддържат самочувствието, да демонстрират стил и благополучие за мъжа, който ги носи са неизменните фирмени ценности, запазени във времето вече 45 години. 

Стилът, който поддържаме и налагаме е подчертано класически, повлиян от модната линия за момента. 

Промяната в модните тендениции намира израз в елементите на ризата - форма на яката, дължина на шпица, ширина на маншета, вталяване на силуета и други допълнителни детайли. 

Кройка, гарантираща удобст

КАРИНА
во, материи от най-фин памук, копчета и аксесоари, създаващи инидвидуалността на всеки модел. Фирмената марка е тъкана, носи запазения знак и цветове на фирмата, с гланц и мекота при допир. 

Ризите на „Карина” се изработват от тъкани, внос предимно от европейски производители. Копчетата, конците и опаковъчните артикули са на утвърдени български производители и вносители. 

„Карина” гарантира качеството на крайния продукт с ефективно осигуряване на качеството по време на целия процес от проектирането, контрола на материалите, производството до доставката до клиента. Управлението на тези процеси се поддържа от фирмената система по качеството, отговаряща на ISO 9001.

 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+