ПЕН СИЛУЕТ

ПЕН СИЛУЕТ

ул. Брезовско шосе 145
Пловдив,
България
24.7546351
42.1715738
UserLikes
Име: ПЕН СИЛУЕТ
Адрес: Пловдив, ул. Брезовско шосе 145
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.pensiluet.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Облекла
Дейност:

Изработка и проектиране на различни видове облекла и аксесоари.

Ключови думи: народни носии, униформи за работа, ученически униформи, мажоретни котюми, парадни мажоретки

За нас

Пен силует е създадена през април 1990 г. в гр. Пловдив и дълги години е водеща в производството на детски официални и ежедневни облекла за деца от 0 до 12 годишна възраст. В течение на своята работа  фирмата разширява и допълва своето производство с допълнителни артикули и аксесоари. Придобиването на  собствени производствени бази за шев, ситопечат, бродерия и др., прави Пен Силует още по-конкурентно способна във всички сфери от своето производство.


В момента екипът на Пен Силует се занимава с изработка и проектиране на различни видове облекла и аксесоари. Облеклата, които произвежда и предлага фирмата са много и разнообразни.


Изработва Традиционни народни носии (Български национални костюми) от всички етнографски региони на България: Тракийски, Шопски, Добруджански, Северняшки, Родопски и други като: Театрални костюми, карнавални костюми, исторически костюми, костюми на приказни герои, промоутърски и рекламни облекла, ученически униформи, униформи за работа, облекла за танци, еротични костюми, парадни мажоретни костюми, облекла за заведения и хотели, специални облекла за конкретен и специален случай (повод).


Голямото разнообразие от облекла и аксесоари, произвеждани от Пен Силует може и да вземете под наем. За Ваше улеснение Пен Силует разполага с магазин за народни носии, карнавални костюми под наем, сценични костюми под наем и други. Предлагаме  рекламни чанти, сувенири, шапки и други аксесоари. Върху всички облекла и аксесоари могат, пожелание на клиента, да бъдат поставяни лога или други надписи от щампа или бродерия (брандиране).  Аксесоари за мажоретки: помпони за мажоретки, батони за мажоретки и други.


Екипът на фирмата, може да Ви предложи дизайнерски решения за произвежданите и рекламирани от Вас стоки и услуги, като Ви гарантира оригиналност и функционалност на изработените от нас облекла и аксесоари. 


Фирмата работи по редица проекти от МОН и ЕС  за училища, читалища, общини и други. 
Проекти за ученически униформи, народни носии, сценични костюми, карнавални костюми, мажоретни костюми, исторически и други.





 

Открийте ни в Google+